Tilbakemelding 17. februar 2018

Etter avtale. Her er en ærlig og objektiv tilbakemelding på rødt og grønt fra meg. PS: Tilbakemeldingen er for den «kommersielle» utgaven :

Grønn:
Ok på smak. Ikke problem å drikke i større doser. Men kunne med fordel hatt noe mere syrlighet i seg. Litt lime ville garantert hjulpet. Det største plusset som gjør at jeg vil fortsette å drikke grønn er ettervirkningen. Den gir et kick, omtrent samme følelsen jeg har etter å ha gjort unna 5 km på mølla.

Rød:
For mye beskhet fra rødbeten og for hard på chillien. Denne greier jeg rett og slett ikke drikke uten å måtte ta det i veldig små doser. Tror likevel det er små justeringer som skal til for at den skal bli drikkende. Personlig ville jeg erstattet paprika med mere gulrot og litt hel eple med sødme i (rødt). Og halvert chilimengden.

Totalinntrykket er godt over middels. Rødt og grønt har en veldig klar profil og skiller seg tydelig ut med mange andre smoothieleverandører ved å prioritere grønnsaker foran frukt, og ikke «jukse» med tilsetning av sukkerholdige vesker (slik alle andre gjør) som eplejuice. Tror ikke det er så mye «produktutvikling» som gjenstår før både rødt og grønt kan bli salgbart i de riktige markedssegmentene.

Og håper aldri jeg ser Rødt og Grønt i kjøledisken hos Narvesen.

Roger Soløy