Tilbakemelding 08.02.2018

  • Som nevnt tidligere synes jeg ikke smoothiene scorer spesielt høyt på smak, MEN de smakte bedre andre gangen enn første gangen. Tror nok både den røde og den grønne er smaker man må venne seg til, men tror uansett det vil bli lettere å selge hvis de har litt mindre sting og litt mer balanse. Smaksmessig synes jeg begge ligger omtrent likt, og jeg hadde ingen problemer med å få dem ned.
  • Dette er veldig sunn næring, det er det liten tvil om. Jeg er svært opptatt av kostholdet mitt, og ville sett på dette som et bra tilskudd til det jeg får i meg ellers.
  • Totalinntrykket er at dette er et kvalitetsprodukt, men at det bør jobbes litt med å få frem en smak som er litt lettere å venne seg til. Man kan kanskje si at det smaker “sunt”. Chillien og hvitløken gir et spesielt særpreg på smoothiene, men personlig tror dette er smaker som ikke alle nordmenn er spesielt tiltrukket av. Hovedingrediensene er glimrende, så det kunne vært interessant om du eksperimenterte litt med med å tone ned chilli og hvitløk, for å se om f.eks. litt sitron kunne gi smoothiene et mer “harmonisk” preg.

Smaken er jo som kjent som baken, delt, så dette er jo bare mine meninger. Takk for gode produkter, og lykke til:)

Hilsen

Michalis Gennarakis

Daglig leder, Mudo Gym Vinderen