Telefonbestilling 21 68 88 68

Velkommen til loveredgreen
(klikk deg videre for butikken)

Gå til nettbutikk

Dette er veldig enkelt. Grønnsaker og frukt er fryktelig sunt. Uansett om du liker kjøtt, er vegetarianer eller veganer (ja) er det vanskelig å få i seg nok grønnsaker. Det er det Loveredgreen handler om. Mengder med grønnsaker. Mer enn fem om dagen. Grønnsaker er slankende, gir deg mer energi, holder blodsukkeret stabilt gjennom hele dagen, holder deg frisk,  styrker blodårene, detoxer deg, reparerer deg, forebygger kreft, gir deg godt humør og gjør deg sterk. Da gjør vel Loveredgreen det også. 

Gå til nettbutikk

Grønnsaker er dyrt.

Fryktelig dyrt, med mindre du handler på Grønland Torg Frukt og Grønt eller noen få andre uavhengige butikker.

Vi gjør det enkelt i starten

Det du bestiller hos oss i nettbutikken er veilende priser hos Grønland Torg Frukt og Grønt. Når du har fylt ut bestillingen og vi har mottatt den, ringer vi deg opp og avtaler tidspunkt for levering. Så går vi og handler det du har bestilt og leverer det til deg. Frakt-tillegget er 200 kroner. Dersom du handler varer for over 300 kroner vil du nesten garantert måtte betale mer for akkurat samme vare hos Rema 1000, Coop eller Kiwi. Loveredgreen er billigst på hjemlevering av frukt og grønt. 

Gå til nettbutikk

LoveRedGreen holder deg konsentrert lengre. Gir deg et jevnt blodsukker gjennom hele dagen. Du får et styrket immunforsvar. Det er bra for fordøyelsen. Du får  økt oksygenopptak og blir mer utholdende. Ikke dokumentert at du går ned i vekt dersom du drikker samlet 1.2 liter daglig. Oppskriften utgjør en daglig kostnad i grønnsaker på 14 – 28 kroner, avhengig av om du tar en eller to porsjoner av hver.

Telefonbestilling 21 68 88 68

Levering til husstander på Frogner, Majorstuen, St. Hanshaugen, Grünerløkka, Tøyen, Grønland og sentrum (som på kartet). Frakt og ekspedisjon i tillegg. Vi benytter oss kun av grønn og miljønøytral transport.